Perustettu 1653

Uutisarkisto

Haminan Vesi hakee

VERKOSTOINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Verkostoinsinööri vastaa vesihuoltoverkostojen ylläpidosta, huolto- ja kunnossapitotoiminnan organisoinnista ja toimii tarvittaessa käyttöinsinöörin sijaisena. Toimenkuvaan kuuluu teknistä asiakasneuvontaa ja tietojärjestelmien kehittämistehtäviä ja oman vastuualueen kustannusseurantaa.

Verkostoinsinööri osallistuu varallaolopäivystykseen.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa insinöörin (amk) tutkintoa tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta vesihuoltoalalta sekä sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteista ja asioita eteenpäin vievää työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme englannin ja ruotsin kielen taitoa. 

Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.1.2019.

Hakemuksessa tulee esittää palkkatoive.

Valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus tulee toimittaa 23.11.2018 klo 15 mennessä Haminan kaupungin internet -sivuilla Avoimet työpaikat -kohdassa olevalla sähköisellä hakemuslomakkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petteri Kotonen, p. 0400 439004, petteri.kotonen@hamina.fi.

 

Petteri Kotonen
Toimitusjohtaja

Haminan Vesi

Satamantie 4,
PL 70, 49401 HAMINA

P. 0400 439 004

petteri.kotonen@hamina.fi

www.haminanvesi.fi

 

 

 

 

Kaikki uutiset