Perustettu 1653

Uutisarkisto

Haminan Vesi vaihtaa omakotitalojen vesimittareita Ruotsinkylä-Tallinmäki-Alakaupunki-Pappilansaaret alueella

Vesimittarin vaihdot tehdään pääosin helmi-kesäkuun välisenä aikana. Vesimittarin kausivaihto on kuluttajalle ilmainen.

Vesimittareiden vaihtotyön suorittaa LVI Himas Oy. LVI Himas Oy:n vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja Haminan Veden antama kirjallinen valtakirja.

Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarinvaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse. Mikäli vesimittari on sijoitettu kiintokalusteisiin, tulee mahdolliset suojalevyt tai kaapiston ovet irrottaa etukäteen vaihtotyön nopeuttamiseksi.

Vesihuoltolaitoksen yleisten toimitusehtojen mukaan kiinteistön omistajan tai haltijan tulee pitää kiinteistön vesihuoltolaitteisto sellaisessa kunnossa, että vesimittarin vaihto on mahdollista suorittaa ongelmitta. Vesimittarille tuleva putkisto, mittariventtiili ja mittarilta lähtevä putkisto on kiinteistön omistajan omaisuutta ja hänen ylläpitovastuullaan. Jos mittarinvaihdon yhteydessä kiinteistön vesihuoltolaitteistossa ilmenee ongelmia, ne ovat kiinteistön omistajan kustannuksella korjattava.

Vesivahinkoriskin välttämiseksi kannattaa kiinteistön haltijan varmistaa, ettei mittarinvaihdon yhteydessä, eikä sen jälkeen kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa. Tarkkaile mittaria ja siihen liittyvää putkistoa vaihdon jälkeen. Jos huomaat vuotoa tai vesitippoja, ota välittömästi yhteyttä LVI Himas Oy:n mittarin vaihtajaan.

Lisätietoja asiasta antaa:
LVI Himas Oy, Sami Kauppila, puh. 0400 952 650
Haminan Vesi, Petteri Kotonen, puh. 0400 439 004

Kaikki uutiset