Perustettu 1653

Uutisarkisto

Tiedote 13.9.2021

 

Hyvä asiakkaamme,

 

Haminan Vesi vaihtaa omakotitalojen vesimittareita Uusi-Summan alueella.

 

Vesimittarien vaihdot aloitetaan viikolla 38 ja vaihto on kuluttajalle ilmainen. 

Vesimittareiden vaihtotyön suorittaa LVI Himas Oy. LVI Himas Oy:n vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja Haminan Veden antama kirjallinen valtakirja. 

 

Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarin vaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse. Mikäli vesimittari on sijoitettu kiintokalusteisiin, tulee mahdolliset suojalevyt tai kaapiston ovet irrottaa etukäteen vaihtotyön nopeuttamiseksi.

 

Vesihuoltolaitoksen yleisten toimitusehtojen mukaan kiinteistön omistajan tai haltijan tulee pitää kiinteistön vesihuoltolaitteisto sellaisessa kunnossa, että vesimittarin vaihto on mahdollista suorittaa ongelmitta. Vesimittarille tuleva putkisto, mittariventtiili ja mittarilta lähtevä putkisto on kiinteistön omistajan omaisuutta ja hänen ylläpitovastuullaan. Mikäli kiinteistön vesihuoltolaitteistossa ilmenee ongelmia mittarinvaihdon yhteydessä, ongelmat on korjattava kiinteistön omistajan kustannuksella.

 

Vesivahinkoriskin välttämiseksi kannattaa kiinteistön haltijan varmistaa, ettei kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa mittarinvaihdon yhteydessä tai sen jälkeen. Tarkkaile mittaria ja siihen liittyvää putkistoa. Jos huomaat vuotoa tai vesitippoja, ota välittömästi yhteyttä LVI Himas Oy:n mittarin vaihtajaan.

 

Lisätietoja asiasta antaa:


LVI Himas Oy, Sami Kauppila, puh. 0400 952 650

 

Kaikki uutiset